torstai 17. toukokuuta 2018

Takkapäätös

Kirjoittelenpa nyt heti raksakuulumisten perään takasta kun sekin päätös juuri tehtiin. Takkapohdinnoista kirjoitin jo talvella, ja nyt takkakaupat on sovittu. Tässä asiassa päätös olikin lopulta helppo, emmekä edes lähteneet kyselemään tarjouksia muualta. Alusta alkaenhan olin mieltynyt Uuniseppien takkoihin, ja sille tielle jäätiin suosiolla. Vantaan raksamessuilla talvella olimme juttusissa Uuniseppien edustajan kanssa, joka sitten teki meille tarjouksen, ja niinpä myöhemmin keväällä kaupat sovittiin.

Valintamme siis on...

kuva Uuniseppien sivuilta
...Uuniseppien Riekko leivinuunilla! Tämähän se oli mihin olin jo silmäni iskenyt. Kysyimme tarjouksen myös Alpista, mutta tämä se valinta kuitenkin oli. Pinnasta tulee kiiltävä valkoinen, ja luukut satiinikromilla. Ja ylläolevan kuvan mukaisella asettelulla, eli leivinuunin luukku tulee tuonne sivuun.
kuva Uuniseppien sivuilta
Tässä alemmassa kuvassa näkyisi nyt aikalailla meidän valintojen mukainen takka (ilman leivinuunia vain), valitsimme myös hormiksi tuon harkkohormin. Kyllä tämän loimussa kelpaa sitten lämmitellä, sitten kun sen aika joskus tulevaisuudessa koittaa!

3 kommenttia:

  1. Kaunis takka! Meille tulossa aika samannäköinen, tosin Tulikiveltä ja mattana. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tulikivellä oli myös kivoja malleja, Jalantia pohdin vielä viime metreillä olisiko pitänyt kysyä tarjousta! Jäi sitten, tämä oli kuitenkin se ihan eka ihastus, joten paras oli pysyä siinä :)

      Poista
  2. Tosi mukavan näköiseen takkaan olette päätyneet, tosi kiva tuo leveä lasinen takkaluukku, josta näkee hyvin sisälle. Me olemme myös miettineet uuden takan hommaamista uuteen asuntoomme. Tässä juuri yritetään keräillä ideoita, minkälainen voisi olla kiva!

    VastaaPoista