perjantai 30. maaliskuuta 2018

Tällä viikolla...

...postin mukana saapui paksu kirjekuori. Meillä on rakennuslupa!

...on saatu yhdestä firmasta tarjous ikkunoista...

...kysytty tarjousta LVI-urakoinnista, sekä sähkösuunnitelman laatimisesta...

Aurinkoinen tontti maaliskuussa 2018
...saatu kuva tontilta, pääsiäispupuko lienee loikkinut pihan poikki. Naapurimailla olikin vähän isomman kissan jäljet...

...käyty keittiönsuunnittelupalaverissa Puustellissa. Valintojen tekeminen ensimmäistä suunnitelmaa varten osoittautuikin yllättävän vaikeaksi! Mutta kuten keittiösuunnittelijakin sanoi, yleensä vasta ekan luonnoksen saatua rupeaa hahmottamaan paremmin mitä haluaa ja mihin haluaa - ja ennen kaikkea millaista! Innolla odotan että saamme luonnoksen ja tarjouksen.


...keittiöstä puheenollen, pitäisi varata myös muihin keittiöfirmoihin aikoja. Kuten taisin aiemmin jo mainitakin, keittiö on itselleni todella tärkeässä roolissa, joten tämä keittiön suunnittelu on yksi kivoimmista jutuista!

...käyty myös Kodin Terrassa ihmettelemässä talomaaleja. Edessä täydellisen harmaan metsästys. Olenko edes maininnut että talostamme tulee harmaa? Ei tosin liene yllättävää, taitaa olla tämän hetken "trendi"värejä. En ole vain päättänyt kumpi olisi kivempi: todella vaalea harmaa vai keski-/vaaleahko harmaa?! Varmaa on vain, että siniseen en halua sen taittavan!
Leikkimistä Tikkurilan ColorUP!-ohjelmalla. Tämän tyyppistä tulevan talon värit voisivat olla.
Sellaista tähän viikkoon. Juhlistimme rakennuslupaa jo viime viikonloppuna, bongattuani päätöksen kuntamme nettisivuilta. Pitihän sen kunniaksi leipasta kakku ja ottaa lasi kuohuvaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti