torstai 11. tammikuuta 2018

Lattiapohdintoja

Mieli hapuilee jo tässä vaiheessa sisustusjuttuihin, vaikkei ne vielä ole ajankohtaisia. Mutta suunnitelmat myös sisustuksen suhteen on hyvä käynnistää ajoissa, eikö vain? :)

Jo joskus aikaa sitten ajattelin, että taloomme varmaan laitettaisiin laminaattilattiat. Kuitenkin viime aikoina olen tullut siihen tulokseen, että lattia ei tule olemaan se osa-alue, josta lähdetään tinkimään ensimmäisenä. Lattiat ovat kuitenkin tavallaan sisustuksen perusta, sen pitää miellyttää silmää ja ennenkaikkea tuntua hyvältä jalkojen alla.

Mikä lattiavaihtoehto sitten olisi hyvä? Jotenkin olin aina ajatellut että vaihtoehdot nimenomaan olisivat joko laminaatti, tai sitten parketti. Törmäsin viime syksynä jossain blogissa mielenkiintoiseen vaihtoehtoon, vinyylikorkkilattiaan. Sitä kehuttiin pehmeäksi, lämpimäksi ja kestäväksi vaihtoehdoksi. Pergon nettisivuilta lainattua;

"Uusi Pergo-vinyylilattiakokoelma nostaa tämän tuoteryhmän täysin uudelle tasolle. Ne voivat näyttää aidolta puulta, ja niissä voi olla runsaasti luonnollisen tuntuisia yksityiskohtia. Kun tunnet niiden lämpimän pehmeän pinnan ja huomaat vedenkestävyyden, asiasta ei jää epäilystäkään. "

kuva
Kuulostaa aika hyvältä! Emme tosin vielä ole käyneet livenä tutustumassa, koska kuten sanottua, ei ole juuri nyt ajankohtaista. Ja tähän väliin todettakoon, että olisihan tämä myös budjettiystävällisempi vaihtoehto kuin parketti.

kuva

Kuinka upealta tuo alemman kuvankin vinyyli näyttää, tulee mieleen aina ihailemani vanhat lautalattiat.

kuva
Näihin täytyy kyllä ehdottomasti jatkaa tutustumista ja käydä myös katselemassa myyntipisteessä vaihtoehtoja. Tähän mennessä olen tutkaillut vain Pergon sekä Novafloorin nettisivuja.  Jakakaa ihmeessä kokemuksianne, mikäli niitä löytyy.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti