perjantai 5. tammikuuta 2018

Alkutekijöissä

Uskomatonta miten aika on kulunut, sillä melkein vuoden päivät on kulunut siitä kun teimme päätöksen rakentaa oma talo. Tuloksetonta talon etsintää oli tuolloin takana noin vuosi, ja itseasiassa rakentamisajatus tuli aika puskista, ja päätös syntyi sen kummempia ajattelematta, turhankin rohkeasti ottaen huomioon kuinka suureen projektiin oltiin ryhtymässä.

No, nyt vuoden aikana ajatus on saanut kypsyä päässä ja ollaanhan tässä jo asioita hoidettukin. Rakentamisen aloitus alkaa olemaan jo oven takana, alusta alkaen siis tavoite oli aloittaa keväällä 2018. Mutta paljon on vielä hoidettavana ennenkuin voi iskeä lapion maahan.

Tällä hetkellä tilanne on se, että meillä on tontti, ja suunnittelijamme on aloittanut kuvien työstämisen. Vaikka olemmekin todella alkuvaiheessa, on tämä aika jännittävää. Kun kuvia rupee valmistumaan, koko homma varmasti konkretisoituu. Yritän parhaani mukaan pitää inspiraationi myös tähän blogiin, olisihan se myöhemmin kiva itsekin nähdä näiden merkintöjen myötä mistä on lähdetty ja mihin päästy.

Tästä se lähtee, meidän rakennusprojekti - ja tämä blogi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti